Eerste lichting Ubuntu Nederland heeft stemrecht

Gisteravond en vanochtend zijn Nunslaugher, Thomas de Graaff, Jan Stedehouder en ik voor de laatste keer door de lijst met voorgestelde stemgerechtigden, en toen we niemand aantroffen bij wie we bezwaren hadden, hebben we alle 42 personen op de lijst goedgekeurd. Kijk op de lijst om te zien wie dat zijn.

Ik heb iedereen met een Launchpad-account toegevoegd aan het ‘Ubuntu Nederland stemgerechtigden’-team. Er zijn nog vier personen zonder Launchpad-account op de wiki-lijst. Weet dat je een Launchpad-account nodig hebt om te kunnen stemmen! We gebruiken Launchpad als de authenticatie-bron voor het stemsysteem.

Heb je hulp nodig bij het gebruik van Launchpad, heb je bezwaren of opmerking, laat het weten! Reageer hier, of neem direct contact met me op. Denk je ook recht te hebben op stemrecht? Het is nog niet te laat. Zorg dat je voor 5 maart op de lijst staat.

Join the conversation

5 Comments

 1. De enige die ik volledig vertrouw van die 4 is Jan Stedehouder

  – thomas de graaff heeft een tijdje geleden de forum regels overtreden en had daarvoor een ban moeten krijgen, de dag erna heeft hij eigenhandig de regels aangepast zodat een ban niet nodig was, dit is bevestigd door een team lid.

  – nunslaughter heeft met het moderator kluppie een dorpsgenoot van mij een ban gegeven omdat er beweerd werd dat ik het was, voor de duidelijkheid, ik heb Solcon, mijn dorpsgenoot UPC of KPN ………………
  de community clowns ( community council zoals ze zich zelf benoemd hadden ) vond het wel best ……………………………………………….

  1. Jammer dat er zoveel wantrouwen aanwezig is. Ik denk dat een groot deel hiervan ook komt doordat de organisatie de afgelopen jaren te onduidelijk is geweest, waardoor dit soort vervelende situaties niet transparant en duidelijk afgehandeld konden worden. Onder de nieuwe organisatie is de gemeenschapsraad de aangewezen plek om klachten die niet privé hoeven te blijven te behandelen. (Geen klachten van voor de reorganisatie.) Ik hoop dat dat we dan beter in staat zullen zijn bij een conflict beide partijen met een minder slecht gevoel achter te laten.

   1. heeft niks met transparantie te maken, een ban uitdelen aan iemand die en compleet ander ip heeft is gewoon van de zotte en bewijst de incompetentie van die klup. een ' community council ' die niks aan die klachten doet deugd natuurlijk ook niet.

    en dan heb ik het nog geen eens over die keer dat ik openlijk voor hoerenloper werd uitgemaakt door femke98, zowel de mods als de community clowns vonden dat wel een goede grap …………………………………………..

    wantrouwen tegen die figuren die zich " zo hard hebben ingezet voor ubuntu " is dus wel terecht, ze hebben er meermaals blijk van gegeven totaal ongeschikt te zijn.

Leave a comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.