Tafelkleed en spandoek van Ubuntu gearriveerd

Tijdens de ‘Ubuntu Developer Summit’  in Brussel vorig jaar mei, is besloten om iedere LoCo na erkenning een welkomstgeschenk te geven. De gedachte erachter was dat dit een beloning zou zijn voor het goede werk dat de lokale gemeenschap verricht had, en dat het ze zou helpen zich goed te presenteren op conferenties en evenementen.

spandoek UbuntuAlle erkende lokale gemeenschappen krijgen eenmalig een spandoek en een tafelkleed met daarop het logo van Ubuntu. Ook dus Ubuntu Nederland.

Ons spandoek en tafelkleed arriveerden vandaag met UPS vanuit Engeland bij mij thuis in Dokkum. Ik heb ze gelijk even op de foto gezet zodat iedereen ze kan zien. Het is de bedoeling om ze te gebruiken voor conferenties en evenementen waar Ubuntu Nederland vertegenwoordigd is. Op dit moment zijn ze nog in Dokkum, maar ik heb een pagina op de wiki aangemaakt om bij te houden waar ze zijn en wie ze nodig heeft.tafelkleed Ubuntu

Misschien is het handig om ze binnenkort wat meer naar het zuiden te verplaatsen, we moeten maar even zien. Maar nu ben ik vooral blij dat we nieuwe, professionele aankleding hebben voor onze stand op conferenties!

Wanneer je ze denkt te kunnen gebruiken, laat het weten. Bedenk wel dat het spandoek en het tafelkleed bedoeld zijn voor gebruik op evenementen waar Ubuntu Nederland wordt vertegenwoordigd, dus niet voor iedere bijeenkomst waar iemand iets over Ubuntu verteld.

Leave a comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.