周末!

Er zit een goed Koreaans restaurantje bij ons in de buurt. Wel iets duurder, dit hoofdgerecht kostte maarliefst €5,50!
Er zit een goed Koreaans restaurantje bij ons in de buurt. Wel iets duurder, dit hoofdgerecht kostte maarliefst €5,50!

In het noorden van Europa wordt vaak een beetje neergekeken op de Spaanse gewoonte om in de middag, op het warmst van de dag, een siësta te houden. Wie gaat er nou midden op een werkdag slapen?!

Ik moet echter zeggen dat ik het toch wel begin te begrijpen nu ik in een zo warme stad zit. Als ik ‘s middags thuis kom van school, om een uur of half drie, dan kan ik zo in slaap vallen op mijn bed. Misschien is het de warmte.

Het is natuurlijk nu ook het einde van de week. Weekeinde! (周末)Ik heb nu vijf dagen les gehad en ben niet ontevreden. Dit weekeinde ga ik uitspraak oefenen, woordjes leren en misschien een museum bezoeken. Maar vanavond: KTV! 😀

Xixi Wetlands
Xixi Wetlands

Join the conversation

3 Comments

    1. Ik hoorde dat jullie het Lauwersmeer rondgefietst zijn met Dirk-Heine. Leuk! Ik vermoei me niet teveel hoor, het weer staat dat niet toe.

  1. Whenever in a foreign country, I have found it enjoyable to experience the native cuisines. I have found many new culinary delights in this way to enjoy. I suggest you treasure the experiences you are having.

Leave a comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.